Forever living Aloe vera

Forever Living Products
Vores produkter er meget populære og sælges i over 150 lande i hele verden. Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Alle produkter indeholder, med ganske få undtagelser, økologisk dyrket Aloe vera. Alt – lige fra tandpasta og shampoo til makeup og drikke – indeholder friskpresset Aloe vera. Du vil blive overrasket over bredden i vores sortiment.

Et naturligt kosttilskud
I lang tid og mange kulturer har Aloe vera været til gavn og glæde for mennesket. En stor del af vores viden om nytteplanter er ganske vist gået i glemmebogen med tiden, men den bliver nu i høj grad vakt til live igen på grund af den voksende interesse for naturlige metoder til bedre trivsel. En kombination af Aloe vera, sund kost og motion kan være en metode til at opnå bedre balance og større harmoni i hverdagen.

Økologisk og kvalitetssikret
Al avl er økologisk og foregår på vores egne plantager i USA (Texas), Mexico og Den Dominikanske Republik. Det betyder, at vi kan kontrollere og kvalitetssikre hele processen, fra avl og forædling til distribution.
Vores drikke har fået kvalitetsstemplet International Science Seal of Approval, en flot hædersbevisning til vores mest populære produkter.

Aloe vera
Aloe Vera er en sukkulent der vokser på de sydlige breddegrader. Den har et væld af gode egenskaber.
Man kan ikke fremstille et godt produkt af dårlige råvarer. Derfor starter vi fra bunden og dyrker vores Aloe vera i frugtbar jord som giver en god vækstkraft.
Al dyrkning foregår økologisk og med vekselbrug for ikke at udpine jorden. Hver plante begynder som et skud, der skæres af roden på den modne plante.
Efter cirka tre års vækst høstes de modne blade fra planten manuelt og transporteres hurtigt videre for at blive forædlet og stabiliseret.