6. august 2013

Hej.

Jeg hedder Helene, er 45 år uddannet sygeplejerske og har arbejdet i faget i 20 år. Jeg er samtidig en af de mange der har dårlig ryg og blev i 2001 opereret for en diskosprolaps, som siden har givet mig konstante smerter. Jeg har forsøgt et utal af forskellige behandlinger for ryggen og almen muskelsmerter med kun en lille eller ingen effekt, og ikke mindst har jeg mange gange følt mig total mørbanket flere dage efter diverse former for behandlinger.

Behandlingen ved Pernille og Kurt vil uden svøb komme til at lyde som en reklame hvor man siger ”passer det nu” men det gør det.

Jeg har fået 3 helkrops Kranio-Sakral behandlinger, og ansigtsbehandling, der uden tvivl har været den bedste form for behandling jeg har fået, mest behagelige, bedst virkende, og mest skånsomme for kroppen dagen derpå.

Behandlingerne har foregået i en hyggelig og afslappende atmosfære, de har arbejdet sammen i den enkelte behandling, hvilket giver mig en rigtig god følelse af at blive taget hånd om.

Psykisk har det været velvære over alt, jeg har følt mig utrolig godt tilpas, afslappet både under og efter behandlingerne, der har været optimal virkning af behandlingerne i form af mindre smerter såvel både i selve ryggen men også alment i diverse muskler og som én anden klient udtrykkede sig kan man godt føle sig lidt ”som en vingummibamse”

Tak for en rigtig god oplevelse, der har haft virkning.

Mange Hilsner

Helene Nielsen

Klim