25. juli 2014

Kære Pernille og Kurt

I gjorde en stor indsats for at overbevise mig om, at jeg skulle prøve en behandling hos Jer. Jeg var ikke meget for det. For i en alder af 36 år, hvor smerter har været en følgesvend siden 5-års alderen, har jeg prøvet mange forskellige behandlere – og lige lidt har det hjulpet.

Men denne gang skulle det vise sig anderledes.

Da I mødte mig på Klim Strand Camping, brugte jeg albuestokke for at aflaste mine ben og hofter og derved mindske smerterne i underkroppen. Men det var ikke befordrende for mine smerter i overkroppen.

Jeg forsøgte mig med stokkene, fordi min gang-distance var kommet ned på 50 meter uden pauser, og vi desværre havde fået en hytte, som lå lidt afsides i forhold til toiletter, badeland mm. 

Sådan har det ikke altid været, jeg husker stadig tiden, inden mine smerter blev invaliderende. Jeg motionerede rigtig meget, tog en kandidatgrad i matematik og økonomi fra universitetet, cyklede ud og red min hest og fik to skønne drenge.

Men så begyndte det pludselig at gå hurtigt ned af bakke med mit funktionsniveau, og gennem de seneste 5,5 år er mine smerter blevet så invaliderende, at jeg i dag er pensioneret.

Bestemt ikke den fremtid jeg forudså, mens jeg læste på uni...

Jeg har været til mange undersøgelser, for som matematiker vil jeg gerne have et konkret svar på. HVORFOR min krop nu slet ikke vil samarbejde med mig. Men lægerne kunne ikke se noget konkret, og jeg har derfor måtte affinde mig med diagnoserne:

Fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom.

Jeg har været på smerteklinik i Give og blev her undervist i at håndtere smerterne gennem mindfullness og afslapningsteknikker.

Medicinen kommer jeg heller ikke helt uden om, men ellers var deres råd, at jeg måtte lære at leve med smerterne, så jeg ikke satte mit og min families liv på stand-by, mens jeg ventede på Messias, der skulle komme og kurere mig – jeg skulle leve i nuet.

Så mødte jeg Jer.

Jeg havde faktisk opgivet håbet om lindring af mine smerter gennem massage. Grundet mit hyper sensitive nervesystem havde massage tidligere bare udløst en knaldende hovedpine, så jeg orkede ikke forsøge mig med mere. Orkede ikke flere dårlige oplevelser.

Men jeg har sjældent mødt mennesker, der er så passionerede omkring det, de laver, som I er det. I lægger hele Jeres sjæl i det og arbejder ikke for pengenes skyld.

Det vækkede alligevel min nysgerrighed tilpas meget, og jeg endte på briksen:-)))

Jeg var voldsomt træt, da jeg kom, men det I lavede var så spændende, at min træthed pludselig fortog sig som dug for solen. Det var en rejse både mentalt og fysisk over tre dage. Og jeg oplevede ingen bivirkninger.

Jeg kunne for første gang nogensinde ligge fladt på ryggen uden smerter – det var helt nyt for mig. Jeg kunne begynde at træde igennem på mit dårligste ben og følte for første gang i over fem år en LYST til at gå. Spændingerne i nakke/skuldre blev løsnet,

og jeg føler en frihed og smertelindring som følge af det.

Efter vi er kommet hjem fra ferien, er mine fremskridt fortsat. Jeg kan gå 50 m. uden stokke og uden at halte. Og jeg kan mærke,

at mine fremskridt fortsætter stadig.

Jeg har bestemt ikke modtaget min sidste behandling af Jer!

Vi ses snart og tænk bare – I VIL KØRE NED TIL KOLDING OG BEHANDLE MIG :-)

Kærlig hilsen

Stine med famile